Consultanta Financiara

Fonduri Europene | Achizitii Publice | Analize Business

Echipa Consultanta Financiara

Despre noi. Noi ne ocupam de absolut tot ce e necesar in obtinerea fondurilor pentru dezvoltarea afacerii tale! 

Programele de finantare reprezinta un domeniu extrem de competitiv, astfel, echipa noastra prin cunostintele si specializarile asimilate de-a lungul timpului detine abilitatea necesara de a vinde ideea dumneavoastra in fata finantatorului.


Misiunea noastra este sa construim un parteneriat durabil cu clientii nostrii, sa intelegem nucleul problemelor lor si sa identificam oportunitati de finantare adaptate rezolvarii acestor probleme. 


Valori:

  • Transparenta
  • Incredere
  • Teamwork
  • Pasiune

  • Profesionalism
  • Integritate
  • Respect
  • Confidentialitate si Discretie

Cooperarea de succes depinde de transparenta deplina. Relatiile noastre cu clientul se bazeaza intotdeauna pe incredere reciproca, profesionalism, respect, integritate si confidentialitate. 

Servicii Consultanta pe Proiecte 

Oferim o gama completa de servicii de consultanta in accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru diverse domenii: Servicii, Productie, IT, Industrie, Arhitectura, Sanatate etc. Construim parteneriate durabile cu clientii nostri si suntem alaturi de dumneavoastra in toate fazele acesarii de fonduri nerambursabile.

Identificarea finantarii:

Pe baza nevoilor organizatiei dumneavoastra oferim consultanta GRATUIT pentru a afla ce program de finantare vi se potriveste!

Suntem la curent cu toate noutatile din domeniul fondurilor europene de la Comisia Europeana, Guvernul Romaniaiei pana la Granturi SEE si Norvegiene. Informatiile pe care le detinem le utilizam in identificarea programului de finantare potrivit afacerii voastre. Va comunicam si va oferim sugestii de optimizare a proiectului pentru indeplinirea conditiilor de eligibilitate, acest serviciu fiind GRATUIT.

Planificare

In baza datelor furnizate de catre dumneavoastra trecem la elaborarea si scrierea proiectului unde transpunem ideea de business intr-un plan de afaceri

In aceasta etapa echipa noastra se ocupa de elaborarea planului de afaceri, analiza cost-beneficiu, redactarea cerererii de finantare, documentele anexe ale proiectului, studii de piata, studii de fezabilitate, realizarea punctajului estimativ, suport in perioada de analiza a dosarului (eventuale clarificari cerute de finantator, modificari, documente suplimentare etc.)

Executie

In aceasta etapa ne ocupam de depunerea cererii de finantare, demararea si implementarea proiectului, gestionarea birocratiei, a sarcinilor administrative si dupa caz, managementul proiectului.

Va oferim profesionalismul si know-how-ul echipei nostre pentru implementarea cu succes a proiectului dumneavoastra. Aceasta este o etapa foarte importanta in cadrul procesului de acccesare de fonduri europene, executia si implementarea trebuie sa se realizeze impecabil, altfel exista riscul sa nu se primesca finantarea in masura de 100% sau sa intarzie.

Servicii de monitorizare si control

Monitorizam toate procesele legate de proiectul implementat prin asigurarea serviciilor de asistenta post-contractare, pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani, in functie de programul de finantare.


Monitorizare si consultanta in achizitii publice.

Siguranta 

Daca finantarea este refuzata din cauza noastra, veti primi banii inapoi!

Contactati-ne

Completaţi formularul şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

ARTICOLE

In curand veti putea citi articole de interes cu privire la finantarile prin fonduri europene.